Jadi Apa itu Gabungan Perjudian?

Sekiranya anda membaca artikel ini maka kemungkinan anda pernah mendengar istilah Perjudian Afiliasi atau semacamnya, anda juga mungkin pernah mendengar bahawa terdapat banyak pendapatan yang akan dihasilkan dalam perniagaan ini.

Jadi Apa itu Gabungan Perjudian?
Ini adalah konsep yang sangat mendasar tetapi untuk mengetahuinya, kita perlu melihatnya dari sudut pandangan pengendali. Sebagai contoh pengendali seperti Bet 365 atau Party Gaming memutuskan bahawa mereka ingin menghasilkan lebih banyak pendaftaran / pemain di antara kasino, bilik poker atau bahkan mungkin ini. Sekarang, untuk mencapainya mereka selalu dapat menggunakan teknik pengiklanan biasa seperti TV, Radio, Penaja, dan Majalah dll. Masalahnya adalah bahawa mereka sebenarnya agak mahal dan
semestinya xe88

mereka mengembangkan yang terbaru dengan sangat berkesan sehingga hampir tidak berkesan secara per pendaftaran. Ini betul-betul di mana ahli gabungan mempunyai kelebihan. Pengiklan afiliasi memaparkan sepanduk atau pautan teks dalam laman web mereka yang menghubungkan bakal pelanggan terus ke operator. Setiap pautan balik ini dilacak dan komisen kemudian dapat dikompensasikan kepada perujuk atau afiliasi berdasarkan pendapatan yang dihasilkan dari setiap pemain. Ini menjamin bahawa pengendali akan mendapat nilai wang dengan memastikan mereka tidak membayar tanpa menjana pendapatan tambahan dan juga memberi peluang kepada orang, sekutu & pemilik semua laman internet untuk mendapat keuntungan dari pasaran yang sentiasa makmur dan berkembang.

Bagaimana saya bermula sebagai Ahli Gabungan?
Pertama anda memerlukan laman web, yang lebih selamat disasarkan kepada orang yang mungkin cenderung berjudi, namun mungkin tidak sama sekali. Ini boleh menjadi forum poker, laman web petunjuk & petua atau apa sahaja yang berkaitan dengannya. Seterusnya anda memilih jenama / operator yang melakukan usaha rakan usaha sama, dan anda mendaftar untuk menggunakan iklan sepanduk yang mereka sediakan dan menjana lalu lintas ke semua laman web tersebut. Iklan sepanduk ini dipantau dan bergantung pada rangkaian afiliasi anda sendiri yang anda gunakan, anda mesti dapat melihat jumlah klik dan hasil yang dihasilkan dari jumlah tersebut.

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *